Maarten Wilmink

Organist

Volgende concert

Geen evenementen gevonden!

Biografie

Info & Achtergrond

Opnames

Video & Geluid

Contact

Mail & Telefoon

Biografie

Maarten Wilmink (2001) ontving van 2014 tot 2019 orgellessen bij Louis ten Vregelaar. Deze orgellessen vormden het begin van zijn muzikale educatie. Na het ontvangen van zijn gymnasiumdiploma is hij in september 2019 aan het Codarts conservatorium in Rotterdam gestart. Hier studeert hij hoofdvak orgel bij Ben van Oosten en bijvak piano bij Martin Lekkerkerk. Daarnaast ontvangt hij onder andere basso continuolessen bij Bas de Vroome en improvisatielessen bij Aart Bergwerff.

Maarten verzorgde inmiddels orgelconcerten op bekende en monumentale orgels in binnen- en buitenland. Bovendien speelt hij regelmatig tijdens kerkgebonden-activiteiten. Zo speelde hij meermaals tijdens Missen die rechtstreeks op NPO 2 werden uitgezonden.

In 2018 werd Maarten geselecteerd om de Young-Talent Masterclasses tijdens het International Organfestival Haarlem te volgen. Hier ontving hij masterclasses bij diverse internationaal gerenommeerde organisten, waaronder Ben van Oosten, Lorenzo Ghielmi, Leo van Doeselaar en Jean-Baptiste Robin.

Contact

Wilt u contact opnemen met Maarten? Kijk hieronder voor de mogelijkheden of ga naar de contactpagina!

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands